Start Info Antagning Kontakta oss FAQ

Ansökan

När du ansöker till kurs på Mimi folkhögskola behöver du bifoga personbevis för studier (finns att ladda ner som pdf på skatteverket.se) och betyg/intyg från tidigare studier. Om du saknar detta ska du bifoga ett dokument där du skriver det. Om du inte har personbevis och betyg i pdf-format går det bra att ta ett tydligt foto av dem och bifoga istället.

Var noga med att uppge rätt kontaktuppgifter eftersom vi vill kunna nå dig för att boka tid för en intervju.

Om du har skyddad identitet ska du ta kontakt med vår studieadministratör (isabell.svedberg@mimifolkhogskola.se) eller biträdande rektor (hannes.lundkvist@mimifolkhogskola.se).

Sista ansökningsdag för höstterminen 2022 är den 27 maj.

Antagningsbesked lämnas i juni.

När du skickat in din ansökan

När vi har gått igenom dina inskickade uppgifter kommer vi att höra av oss till dig för att boka tid för intervju. Intervjun sker på plats i skolans lokaler på Andra långgatan 29 i Göteborg. Om du blir ombedd att komplettera din ansökan går det bra att maila in det till info@mimifolkhogskola.se eller lämna in det vid intervjutillfället.

Skolan kommunicerar med dig via mail (så ha även koll på skräpposten, ibland kan de hamna där) och via meddelanden i Folkhögskolans Mina sidor. För att komma till den sidan kan du klicka på ansökningslänken här bredvid och logga in med de uppgifter du valde när du registrerade dig. Antagningsbesked lämnas i juni (även det via mail och Mina sidor).

Höstterminen börjar måndag 15 augusti.

Du är förstås hjärtligt välkommen att besöka oss även innan du har ansökt. Maila till info@mimifolkhogskola.se för att boka ett studiebesök!